De CI depannagelijn voor cochleair implantdragers van de oorgroep

Voor dove mensen is een cochleair inplant de sleutel tot gehoor.  Een inplant is een hoogtechnologisch toestel en er kunnen technische problemen optreden.  Dan bent u als CI-drager terug doof.  Omdat wij ook vinden dat zoiets nooit te lang mag duren, proberen wij voor u ook in het weekend en op feestdagen bereikbaar te zijn op het nummer


03/609 51 64

 
U kunt ons op dit nummer bellen voor dringende technische problemen.  Wij zullen dan alles doen om het probleem op te lossen in de mate van het mogelijke.  Voor minder dringende zaken, vragen wij u te wachten tot de eerstvolgende werkdag.  De prijs voor een interventie is € 70,00 (+ eventuele materiaalkosten) cash te betalen (bancontact niet bruikbaar tijdens het weekend !).
 
Voor aankopen van kabels, spoelen, reserveonderdelen etc. verwijzen wij u graag naar   
 
CI SHOP

de internet shop voor alle cochleair implant onderdelen van de 4 merken Cochlear (Nucleus), MedEl, Advanced Bionics, Neurelec (Digisonic).

 

A§E - Otocube - Audiqueen - Accolado - FOX

De oorgroep is actief betrokken bij de R&D van Otoconsult. Het gaat om onderzoek en ontwikkeling van medische software en hardware. Zo werkt de oorgroep actief mee aan de wereldwijde kwaliteitsverbetering van de klinische otologie en audiologie.

Lees verder

Cochleaire Implantatie

De oorgroep is internationaal leidinggevend in cochleaire implantatie, cochleaire en andere oorimplantaten. Selectie, implantatie, afregeling van het 'cochleair implantaat', research en ontwikkeling. Maak gerust een afspraak voor al uw vragen.

Lees verder